Puppycursus

 • Verschillende locaties in gemeente Oirschot en omgeving
 • 7 lessen ( waarvan 1 privé!)
 • maximaal 4 puppy’s
 • Sociale vaardigheden
 • Opvoeding

Je wil je nieuwe vriend natuurlijk de beste start geven. Waarom zou je voor deze puppycursus gaan?

“Na het doen van de cursus snap ik echt wat mijn hond nodig heeft.”

We focussen op de echte vaardigheden voor de rest van zijn leven, we gebruiken geen commando’s. Het om kunnen gaan met nieuwe situaties, verschillende mensen leren kennen, aangeraakt worden zoals bij de dierenarts. Ook leert hij zijn lichaam goed gebruiken zodat hij zich sterk en zelfverzekerd ontwikkelt. Een goed begin maakt echt het verschil!
Zelf zal je ook je hond leren kennen, handvatten om te interpreteren wat zijn behoeftes zijn. Weten wie dat individu is wat nu bij je in huis woont! Hiermee voorkom je problemen en maak je je hond gelukkiger!

Geplande startdata met plek:
20 maart 2022
Vraag naar meer mogelijkheden via het contactformulier!

Privébegeleiding door de week is altijd mogelijk! Informeer naar de aangepaste puppyprijzen voor deze waardevolle 1 op 1 begeleiding.

Bij aanvang van de groepslessen zijn de pups ongeveer 12 weken, lees hier waarom we niet met 8 weken al beginnen:
Niet met 8 weken naar puppycursus, waarom eigenlijk?

“Ik zie nu de communicatie van mijn hond, in plaats van dat we voorbij gaan aan die communicatie en maar commando’s aanleren.”

Alle zintuigen zullen geprikkeld worden, inclusief een introductie in speuren door een ervaren instructeur. Het gebruiken van de neus is namelijk geestelijk vermoeiend en tegelijk geeft het grote voldoening en bevordert het het zelfvertrouwen.

Voor de mens is er ook verdieping in de vorm van lesmateriaal en theorie. Leer (nog) meer over hondentaal en -gedrag, zodat je je pup goed kan begrijpen. Zo gauw je bent ingeschreven heb je online toegang tot het cursusmateriaal, bekijk dat het beste nog voor je de pup in huis krijgt!

 • De puppycursus bestaat uit 7 lessen van ongeveer 1 uur. De eerste les is een privéles aan huis, als de pup pas thuis is.
 • Leeftijd bij start tot ongeveer 5 maanden (is jouw hond ouder? Kijk dan bij de jongehondencursus!).
 • We gebruiken geen commando’s in de cursus! We passen ons aan aan de ontwikkeling van de pup, zodat commando’s niet nodig zijn.
 • De cursus is inclusief tuigje en lijn. Een halsband of slecht passend tuigje zijn niet toegestaan (Wie al een goed passend tuigje en/of lijn heeft, krijgt natuurlijk korting. Hier lees je wat een goed zittend tuig is.).
 • Theorie en ander materiaal is beschikbaar op de site, je kan de informatie al lezen/zien als je je inschrijft.
 • We kijken naar het gedrag van de hond en passen ons daarop aan, waardoor correcties en dergelijke geen plaats hebben in deze cursus!

“De cursus heeft me echt geholpen om heel anders met de lijn om te gaan.”

De prijs van deze cursus is €255,- inclusief tuigje en 3-meterlijn.
Heb je al een goed zittend Y-tuig en/of een 3-meterlijn? Dan krijg je korting op de cursusprijs.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze cursus.

Instagram
Call Now Button