Skip to main content

Ontspannen Wandeling Minicursus

In de loop der jaren hebben wij ons het onplezierige ‘recht’ verworven om aan onze honden te trekken. Dat doen we soms om ze duidelijk te maken dat we niet leuk vinden wat ze doen, om ervoor te zorgen dat ze doorlopen, om ze van richting te doen veranderen, ja zelfs om onze frustratie over hun gedrag te uiten. Aan dat laatste heb ik me in het verleden ook schuldig gemaakt… Het werd en wordt dan ook nog vaak geadviseerd op hondenscholen…

Heb je nou ook het gevoel dat je het anders wil? Baal je van jezelf dat je toch elke keer aan je hond sjort? Dat de frustratie overneemt? Wil je de ouderwetse training achter je laten?

Je kan nu de “Ontspannen Wandeling Minicursus” boeken!

Eerst gaan we telefonisch in op de problemen die je tegenkomt tijdens wandelingen (30 minuten).
Vervolgens hebben we 2 keer een korte afspraak (30 minuten per keer) om de praktijk te gaan oefenen. Zo krijg je een basis om mee verder te oefenen, en meer begrip voor je hond.

De bonus bij deze korte cursus is dat je tussen de afspraken door vragen mag stellen die met dit probleem te maken hebben.
Kosten: 95 euro (inclusief BTW)

De hond loopt in een goed zittend tuigje en er wordt gebruik gemaakt van een (minimaal) 3-meterlijn (geen uitrollijn!). Heb je dit niet, dan hebben wij een assortiment tuigjes en lijnen te koop.
Er wordt tijdens deze les nooit gecorrigeerd, noch fysiek, noch verbaal.

Neem contact op of schrijf je in!