Skip to main content

Merk je ook dat je vaker geïrriteerd bent om je hond?

Dat er dingen opvallen die je eerst niet opvielen? Dat hij soms snauwt of zelfs uitvalt? Dat je wilde dat hij wat rustiger was, wat beter met de kinderen om kon gaan, wat minder aan de riem trok, etc.?

In deze tijd dat we veel meer thuis zijn, kinderen ook thuis zijn, zitten we veel meer op elkaars lip. Ook voor honden kan dit lastig zijn. In deze tijd kan het gedrag wat behapbaar was omdat bijvoorbeeld de kinderen naar school waren overdag, nu ineens een groter probleem opleveren of zelfs escaleren.

Wil je advies op afstand? Kleine of grote tips die het leven nu wat makkelijker maken? Dat kan! Via telefoon of videobellen (net wat je voorkeur heeft) kan ik je bijstaan. Op afspraak zodat ik er goed voor kan gaan zitten en je mijn onverdeelde aandacht geven.
Let op: Ik kan je op afstand en met een kort gesprek geen wondermiddel geven, maar wel wat hulp om de situatie wat makkelijker te maken.

Wat zijn de kosten? In principe 25 euro per half uur. De factuur komt via de mail en er staat een iDeal-link in voor betaalgemak.
Ben je keihard door de crisis geraakt, maar heb je wel echt hulp nodig met het gedrag van je hond? Dan kijken we of we iets creatiefs kunnen bedenken. Schroom dan niet om toch een afspraak te maken!

Maak een afspraak